Per la reconstrucció de la IV. Internacional

Apdo. Correos 23036 CP - 08080 - Barcelona

Castellano Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter RSS

Esteu aqui : Portada » Actividades y Campañas » Actividades

SOLIDARITAT DELS TREBALLADORS DE SEAT AMB ELS DE PANRICO

20 de desembre de 2013

Dimecres 18 de desembre vam acompanyar els treballadors i treballadores de Panrico y de la CGT del metall, que van organitzar conjuntament piquets als canvis de torn de Seat a Martorell. A més de difondre i estendre la lluita de Panrico, aquests piquets volien respondre a l’acció de Seat, que aquell dia regalava Donuts a les i els seus treballadors. Aquest “detall” de l’empresa, més que cap els seus treballadors, semblava destinat cap els propietaris de Panrico ja que suposava un boicot a una vaga indefinida que, a la seva novena setmana, no només està sent objecte de seguiment de part de la classe treballadora sinó que també ho és per part d’un sector de la burgesia.

A més de punts d’informació, els piquets van servir per a que moltes i molts treballadors de Seat deixessin els seu Donut en mans dels i les treballadores de Panrico, com a acte de suport a la seva lluita i fent de la solidaritat entre treballadors la millor resposta a la acció de la patronal.

Al dia següent els centenars de Donuts donats pels treballadors de Seat van ser entregats pels de Panrico a membres de la Creu Roja.

Ir a la versión en castellano


Aquí ens trobaràs:

Ap. Correus 23036 CP - 08080 de Barcelona; Ap. Correus 206 CP- 17080 de Girona; Ap. Correus 92 CP-28320 de Madrid;

mail:luchaint(arroba)telefonica.net - www.lluitainternacionalista.org