Per la reconstrucció de la IV. Internacional

Apdo. Correos 23036 CP - 08080 - Barcelona

Castellano Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter RSS

Esteu aqui : Portada » Temes » Sindical

Repressió a Eulen (Telemàrqueting). Segueix la campanya

¡READMISIÓ DE LUISA LUQUE!

22 de març de 2017

Segueix la campanya per la readmissió de Luisa Luque. En aquest moment s’han enviat a RRHH d’Eulen 496 signatures, hi ha un "change.org" obert que en porta 546, i el més important, les Seccions Sindicals de STC i SO del Comitè d’empresa d’Eulen han lliurat en mà a l’empresa la mateixa exigència. I comencen a sumar-s’hi d’altres seccions sindicals –com ja les de SO, CGT, CCOO i STC d’Atento, CGT-Ajuntament de Barcelona, Corrent d’Opinió de CCOO de Girona, Lluita Internacionalista, Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), CATAC, Cte d’empresa de McGraw-Hill de Madrid, Cte d’empresa de Medichem SA de Girona, COBAS, Secció Sindical de CGT de SEAT Martorell, Coordinadora laboral de Zona Franca-La Marina de Barcelona ... , comitès, organitzacions socials, sindicals i polítiques.

Si encara no ho has fet, signa a https://www.change.org/p/represi%C3%B3n-s%C3%ADndical-eulen o impulsa-ho a la teva organització i fes-nos-la arribar.

Per a conèixer tot el procés des de la vaga d’Eulen: Supl LI 142 i article LI 145. http://luchainternacionalista.org/spip.php?article2861

Ir a la versión en castellano


Aquí ens trobaràs:

Ap. Correus 23036 CP - 08080 de Barcelona; Ap. Correus 206 CP- 17080 de Girona; Ap. Correus 92 CP-28320 de Madrid;

mail:luchaint(arroba)telefonica.net - www.lluitainternacionalista.org