Per la reconstrucció de la IV. Internacional

Apdo. Correos 23036 CP - 08080 - Barcelona

Castellano Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter RSS

Esteu aqui : Portada » Temes » Política

Barcelona

Més de 100 persones a l’acte de solidaritat amb Bódalo

4 de desembre de 2016

Dissabte 19 de novembre es va celebrar a l’Ateneu L’Harmonia (Barcelona) un acte per reivindicar la llibertat del sindicalista del SAT Andrés Bódalo, que el dia 30 de novembre complirà els 8 mesos a presó.

L’acte solidari, organitzat pel Grup de Suport a Andrés Bódalo a Catalunya (que inicialment va ser el Grup de Suport al Prat i que s’ha anat ampliant). Es va dur a terme una xerrada amb intervencions de Ermengol Gassiot, una de les 27 persones a les quals se’ls demana d’onze a catorze anys de presó per una ocupació pacífica del rectorat de la UAB en defensa de la Universitat pública, Lorena Bódalo, filla de l’Andrés que va explicar la situació que viu la família en una emocionant intervenció i Óscar Reina, portaveu nacional del SAT que va explicar la repressió que pateix el sindicat i la seva voluntat de seguir mobilitzant-se per la llibertat de l’Andrés i pels drets de les treballadores i treballadores.

En aquest sentit, va destacar la manifestació que s’està organitzant pel proper 4 de desembre a Sevilla. Després de la xerrada es va celebrar un sopar i un concert solidari que van servir recaptar diners per a la família de Bódalo i pel SAT. Des de Lluita Internacionalista, a més de col·laborar activament en l’organització de l’acte dintre del Grup de Suport, vam fer una aportació de 200 xapes que han format part de la recaptació de l’acte.

Ir a la versión en castellano


Aquí ens trobaràs:

Ap. Correus 23036 CP - 08080 de Barcelona; Ap. Correus 206 CP- 17080 de Girona; Ap. Correus 92 CP-28320 de Madrid;

mail:luchaint(arroba)telefonica.net - www.lluitainternacionalista.org