Per la reconstrucció de la IV. Internacional

Apdo. Correos 23036 CP - 08080 - Barcelona

Castellano Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter RSS

Esteu aqui : Portada » Temes » Política

EDITORIAL

L’Estat augmenta la tensió amb Catalunya

25 de febrer de 2017

La tensió ha anat en augment. De les conferències del senador d’ERC Santiago Vidal, a les amenaces de precinte d’escoles... o les noves imputacions de cinc membres de la Taula del Parlament. per desobediència al TC per permetre la votació del referèndum de independència. La presidenta, Carme Forcadell, ja n’acumula dues. El recent congrés del PP va donar el recolzament a aprofundir el xoc: Rajoy i Saez de Santamaría, donen cop de porta al Govern de Puigdemont i diuen buscar "nous interlocutors" ...

Les dinàmiques dels dos governs no semblen trobar el camí que voldríen per tornar l’aigua al molí. Intents n’hi ha: com la defensa de Mas en el judici del 9N, tractant de demostrar que no va desobeir al TC... abandonant qualsevol al·legat polític o democràtic.

Però de moment la tensió segueix pujant i fa que tots els actors hagin de definir la seva postura: des de la patronal, a Ada Colau i el seu nou partit, o la CUP-CC després del seu nefast Sí als pressupostos. Però aquí, com sempre, el determinant serà la mobilització popular, sigui per les reivindicacions nacionals com per les socials.

Ir a la versión en castellano


Aquí ens trobaràs:

Ap. Correus 23036 CP - 08080 de Barcelona; Ap. Correus 206 CP- 17080 de Girona; Ap. Correus 92 CP-28320 de Madrid;

mail:luchaint(arroba)telefonica.net - www.lluitainternacionalista.org