Per la reconstrucció de la IV. Internacional

Apdo. Correos 23036 CP - 08080 - Barcelona

Castellano Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter RSS

Esteu aqui : Portada » Temes » Internacional

Comunicat de la Unitat Internacional dels Treballadors-Quarta Internacional (UIT-QI)

Repudiem nou atac químic criminal de Bashar Al Assad a Síria

28 d'abril de 2017


S’ha produït una nova acció criminal i genocida del dictador Bashar amb el suport de l’aviació russa de Putin. Un bombardeig amb un element químic ha matat 72 persones i ha deixat desenes de ferits aquest dimarts 4 d’abril, de matinada, a la localitat de Jan Seijun, província nord-occidental de Idlib (Síria). "El nombre de morts confirmat és 72, vint dels quals són nens. Hi ha al voltant de 560 afectats. Però encara el personal està en xoc, així que estimo que aquesta no serà la xifra definitiva", explica el doctor Mohamed Katoub, coordinador a Turquia de l’Associació Mèdica Sirià Americana (SAMS).

L’Observatori Sirià per als Drets Humans culpa de l’atac a avions de l’exèrcit sirià o de l’aviació russa, que haurien llançat projectils carregats de gas sarín.

Aquest crim es torna a cometre amb la complicitat dels EE. UU i de les potències imperialistes que cínicament fan declaracions de repudi però permeten l’existència i les accions criminals de Bashar i Putin.

Cal recordar la massacre química, que va tenir lloc a Ghouta, perifèria de Damasc, a l’agost del 2013. L’atac químic del règim de Bashar al Assad va matar, en qüestió de minuts, a més d’un miler de persones, la majoria de les quals van ser dones i nens que estaven dormint tranquil·lament en l’Est i l’Oest de Ghouta. Com altres massacres, la massacre química ha passat i el culpable segueix impune.

Cridem als pobles del món i a les organitzacions polítiques, sindicals, estudiantils i de l’esquerra mundial a expressar el seu repudi i solidaritat amb el poble rebel sirià.

Prou de bombardejos a Síria. Fora totes les intervencions militars estrangeres. Llibertat per als presos polítics. A baix la dictadura de Bashar al Assad. No al ISIS. Suport a la resistència del poble sirià. Per la ruptura de relacions dels governs amb la dictadura d’Al Assad.


Unitat Internacional dels Treballadors-Quarta Internacional (UIT-QI)

5 d’abril de 2017

Ir a la versión en castellano


Aquí ens trobaràs:

Ap. Correus 23036 CP - 08080 de Barcelona; Ap. Correus 206 CP- 17080 de Girona; Ap. Correus 92 CP-28320 de Madrid;

mail:luchaint(arroba)telefonica.net - www.lluitainternacionalista.org