Per la reconstrucció de la IV. Internacional

Apdo. Correos 23036 CP - 08080 - Barcelona

Castellano Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter RSS

Esteu aqui : Portada » Temes » Internacional

Palestina:

Per la immediata llibertat de Ahed Tamini!!

3 de gener de 2018

Les imatges de la adolescent palestina Ahed Tamimi, de 16 anys, protagonista d’un vídeo, en el qual Ahed es defensa de soldats israelians ocupants de territori palestí, ha recorregut el món. Per aquest fet la jove palestina Ahed està presa i sota judici militar de l’estat sionista d’Israel, en Ofer, Cisjordània.

A Ahed l’acompanyen a la presó la seva cosina Nour, de 15 anys, amb la que apareix en el vídeo del passat dia 15 de desembre enfront dels soldats, i la seva mare, Nariman, que va gravar les imatges. Les dues menors estan acusades de “agressió” als militars. La dona adulta està entre reixes sota el càrrec de “incitació” a la violència.

En l’últim informe de l’Oficina de Coordinació d’Assumptes Humanitaris (OCHA) de l’ONU per als territoris ocupats palestins que inclou dades compreses entre el 5 i 18 de desembre, diu que un de cada sis detinguts palestins, per les protestes contra la declaració de Trump de reconèixer a Jerusalem, és menor.

El pare de Ahed, Bassem Tamimi, va revelar en Facebook que la seva filla es va encarar el dia 15 amb els soldats poc després que el seu cosí fos evacuat amb el cap ensangonat.

La jove lluitadora palestina Ahed és part de milers i milers de nens, nenes, joves i de tot el poble palestí que segueix resistint l’ocupació i usurpació de les seves terres i llars, des de 1948, per part de l’estat assassi d’Israel avalat per l’imperialisme nord-americà. La lluita per l’alliberament de la Ahed és part de la lluita global per acabar amb l’estat enclavament d’Israel i aconseguir un estat únic, laic, democràtic i no racista en Palestina.

Ens vam sumar a l’immens moviment mundial que reclama per la immediata llibertat d’Ahed Tamini i els seus familiars. I cridem a augmentarles expressions de solidaritat internacional amb la lluitadora Ahed Tamini i tots els presos palestins.

Unitat Internacional dels Treballadors-Quarta Internacional (UIT-QI)

29 de desembre de 2017

Ir a la versión en castellano


Aquí ens trobaràs:

Ap. Correus 23036 CP - 08080 de Barcelona; Ap. Correus 206 CP- 17080 de Girona; Ap. Correus 92 CP-28320 de Madrid;

mail:luchaint(arroba)telefonica.net - www.lluitainternacionalista.org